selamat datang ke teratak ziera :D kalau suka boleh follow, kalau tak suka boleh blah. peace, no war ~ ^_^

Tuesday, 31 January 2012

GOT FEVER DURING EXAM :(


hye korang ! ziera datang lagi. haha. padahal tak selalu update pon, hee. actually,agak bz la.sekarang lak ade exam.balek je dari cuti seminggu terus exam.da la time cuti tak study, jalan je kerjanye. haha. pas tu kan,time nak exam ni la aku demam :(
badan lak kadang2 panas, kanas suam2 suku. huhu. hidung ni pulak berair je. em, nasib baik batok tak datang sekali. kalau tak, memang complete penyakit tu datang. haha. 
sangat sangat tak selesa nak study. ape ape pon aku tawakal jew lepas abis satu paper. aku tkot sangat . aku nak dpat yang terbaik. hope get best result. kali ni tu je kot aku nak cite. nanti aku update lagi. hehe , bye bye =)

Thursday, 19 January 2012

balik selangor =)

hye korang :) denga la nih, sok kan , aku balik selangor la. suka sangat sangat , excited kot. hari selasa da pack barang . ngee . 3 beg lak tuh. banyak tak ? haha. satu bagasi tarik, satu beg buku+baju baju , lagi satu beg laptop. hoho. semangat gile kan ? hee ^_^.
yela, sape tak semangat nak balik kan , setelah 3 bulan tak jumpa family. rindu gila tahap babun la aku cakap. haha . mak ayah adik adik ,tunggu ira balik taw .<3<3 
 tapi kan,,, huuuu. lepas cuti jew teros ade exam, sabo je la. memang tak dapat berjoli sakan la kn, :( 
tak pe takpe, doa kan aku dapat jawab k. hee .
k la, chow cincau ! ^_^ 

Sunday, 15 January 2012

EXPLORACE DAY !

ASSALAMUALAIKUM SEMUA ! =)
HYE3! hm, ape kabO warge blogger ? heee. maap laa , da lame gile rasenye tak update kan . huu. aku bz la sejak dua menjak nih. ngee ~ act, plus plus ngan sifat malas aku untuk mengUPDATE blog nih. da la baru 2 post. HAHA. teruk ! emm, oke. ak nak cite yang  hari nih aku ade explorace untuk subjek BISNES . hehe. Act, for those yg jdi fasi tok sem 2 , ak sem lepas da jadi. huu. juz hari nih ak ganti orang. okay okay, ape yg ak nak cakap tok explorace nih..... BEST BEST BEST ! PENAT PENAT DAN PENAT !! HAHA. Tp siyezly, banyak yang ak dapat dari explorace nih . 
1. dapat explore kolej ak yang BESAR nih. haha . [PENAT BAI ]
2. dapat bekerjasama ngan ahli kumpulan 
3. dapat TURUN kan berat badan, HAHA
4. dapat ketua kumpulan yg COMEL dan  SEMANGAT :)

 main punya main , lari punya lari, kitOrg ahernya..... tak menang pom ! haha. x kesah lar. janji enjOy ! =) and yang pasti, dapat ketua yg comel ! hehe. k la, dadaa~ lau rajin ak update lg. salam ~