selamat datang ke teratak ziera :D kalau suka boleh follow, kalau tak suka boleh blah. peace, no war ~ ^_^

Thursday, 19 January 2012

balik selangor =)

hye korang :) denga la nih, sok kan , aku balik selangor la. suka sangat sangat , excited kot. hari selasa da pack barang . ngee . 3 beg lak tuh. banyak tak ? haha. satu bagasi tarik, satu beg buku+baju baju , lagi satu beg laptop. hoho. semangat gile kan ? hee ^_^.
yela, sape tak semangat nak balik kan , setelah 3 bulan tak jumpa family. rindu gila tahap babun la aku cakap. haha . mak ayah adik adik ,tunggu ira balik taw .<3<3 
 tapi kan,,, huuuu. lepas cuti jew teros ade exam, sabo je la. memang tak dapat berjoli sakan la kn, :( 
tak pe takpe, doa kan aku dapat jawab k. hee .
k la, chow cincau ! ^_^ 

2 comments:

  1. amboi..untg balik selangor..kemain blog dia skg..hihi

    ReplyDelete
  2. hehe, da edit blog. :) LAWA X REY ? HEHE

    ReplyDelete

hey , awak yang tengah baca tu.
awak comey la, hehe.
komen la siket ^__^ ngee ~