selamat datang ke teratak ziera :D kalau suka boleh follow, kalau tak suka boleh blah. peace, no war ~ ^_^

Tuesday, 31 January 2012

GOT FEVER DURING EXAM :(


hye korang ! ziera datang lagi. haha. padahal tak selalu update pon, hee. actually,agak bz la.sekarang lak ade exam.balek je dari cuti seminggu terus exam.da la time cuti tak study, jalan je kerjanye. haha. pas tu kan,time nak exam ni la aku demam :(
badan lak kadang2 panas, kanas suam2 suku. huhu. hidung ni pulak berair je. em, nasib baik batok tak datang sekali. kalau tak, memang complete penyakit tu datang. haha. 
sangat sangat tak selesa nak study. ape ape pon aku tawakal jew lepas abis satu paper. aku tkot sangat . aku nak dpat yang terbaik. hope get best result. kali ni tu je kot aku nak cite. nanti aku update lagi. hehe , bye bye =)

No comments:

Post a Comment

hey , awak yang tengah baca tu.
awak comey la, hehe.
komen la siket ^__^ ngee ~