selamat datang ke teratak ziera :D kalau suka boleh follow, kalau tak suka boleh blah. peace, no war ~ ^_^

Sunday, 12 February 2012

KITA HARUS SENTIASA BERSYUKUR (^_^)

hye blogger2 sekalian :) . jawab salam dah ? hehe, lau belum jawab, sila lah jawab . hah, pukul berapa dah ni ? mengikut jam aku 2.54AM . nape tak tido lagi ? sebab , baru habis menonton korea. haha.act, based on my post tittle. disini ingin mengingatkan kwn2 sekalian, kita harus bersyukur dengan apa yang kita ada. :) 
ingat tuh ! Allah maha Adil.
 
setelah sekian lama  aku termenung atas kerusi nih. aku sedeh bila mengenangkan masalah2 yg aku hadapi :( 
terlalu banyak tuk dikatakn. hm, aku mula sedar, aku harus bersyukur sebab masih ade lagi kawan2 disekeliling aku. yg boleh terima aku, dengar cerita aku, yg sayang aku. aku terharu sangat. terima kasih kawan. :) sayang ketat-2 sama korang. tah la. mungkin apa yg aku lalui ni, semuanye ade hikmah. aku harus kuat. biar orang lupa kita, tak ingat kita. janji kita ingat dia selalu . kan ? 
 this post aku wat khas untuk some of my luvly frenz. 

who's ?? look this ! 

ETY :) cantik kan dia ? ^_^
AIN :) dia pon cantik. kan ? ^_^

ALYN :) also cantik ^_^

mereka lah kesayangan ku ! :) tak terkata aku nak cakap. aku sayang dorg ! huu. terharu sebb ade gk org care pasal aku. aku harus bersyukur. ALHAMDULILLAH =)

tak lupe gak, for this person :)

name dia MIMI :) comeyl kn dia ? ehehe . ^_^
aku sayang kat dia gak. mimi yg selalu ngn aku kat KMP nih .yg sudi jd kawan aku lepas ape yg dah berlaku .huuu. 
lastly aku nak ckp kt korg semua. thanks 4 being my frenz. frenz 4eva taw ! huuu. aku syg korg sgt-2 .


ok lah anda2 sekalian, tdo lu eh. ngntOk sudaa . hee =='
#tak lupa gak, aku harus bersyukur kerna mak n ayh aku pon syg aku . tak lupa kn aku :) 
pesanan untuk semua.  ingat tu ! :)

mownink korg, papai. salam ^_^


5 comments:

  1. di tag > http://wafaawla.blogspot.com/2012/02/1-giveaway-by-ratu-and-queen.html

    ReplyDelete
  2. saya comey ? amboiiii haha
    nak komen lah ni

    eh macam kenal je semua yang di atas tu ? tapi gambaq aku takde pun . sedihhh aa . hahaha ;p

    ReplyDelete
  3. hayy zira..heheee..gmbr aku mne..??kekekee...

    ReplyDelete
  4. Cantiklah kak Ety tu . Cantik macam artis !

    ReplyDelete
  5. Hai aqilah follow sini #90
    Sudi-lah follow aqilah balik tau, sis :D

    http://aqilahberbicara.blogspot.com

    ReplyDelete

hey , awak yang tengah baca tu.
awak comey la, hehe.
komen la siket ^__^ ngee ~