selamat datang ke teratak ziera :D kalau suka boleh follow, kalau tak suka boleh blah. peace, no war ~ ^_^

Friday, 3 February 2012

~my lovely roomate ~ ^_^

Hye ! update lagi. hee :) kali ni aku nak ceria la. tak mau sedeh2 da. okay, sekarang pukul berapa ? 1:05 AM. see ? da pagi kot. esok aku ade  kuliah . haha. malaz gile nak g kot, lagi2 lepas abes exam nih~ huu. tapi kena g gak, nak 4 flat  tak zira ? haha.

  entry kali aku nak cerita pasal roomate2 kesayangan aku. hehe.aku nak tulis dalam loghat utagha la noh. almaklomla, roomate2 aku nih major orag utagha. haha.




firstly,aku nak cerita,yg sorang ni, dah bising2 dah suruh letak gambaq dy besaq2. sapa dy ? hah, la ni aku letak gambaq dy besaq2. hee. sat noh. 


okay, ni ceq perkenalkan , nama diberi NUR KHADIJAH ISMAIL,JITRA. 
HAHA, ini la dia yg suh ceq wat pasal dia. hehe. kami kt sini pggil dia JAH. gila gila punya otak. :) , dia baru dapat pas lesen moto ! for the second test . hihi. jangan marah noh habaq kt sini, C(=


next,kita p roomate ceq yg kedua. nama diberi NURANATI ROSLAN,GURUN,KEDAH. yang ni pon orang utara gak. kami panggil dy ANATI. hee. DYy satu jenis sekolah ngan ceq. sekolah jenis apa ? SEKOLAH AGAMA ,:),dy ni pon gila2 gak.senang cita, kami sekepala. 
hah, dy dok sebelah katil ceq. haha. lupa nak  mention.

my last roomate, nama diberi ZAIDATOL ALIAH ABDULLAH SANIY. 
kami panggil ALIAH. =). yang ni bukan org utara. yang ni, selangor, sama ngn ceq. hehe. dia ni first time dok hostel, banyak dia belajaq dok hostel nih. kan aliah ? ngee :) 
kadang2 kami ajaq dy jadi jahat, siket ja la jahatnya. haha. 


hah, selesai sudah pasal roomate2 aku yang comeyl+shantek+pandai! 
aku nak bagitau kat hampa, aku sayang korang. lagi berapa buln ja kita kt sini. pas nih, mesti masing2 sambung study kat ceruk mana kan. sedey la pulak ! huuu :'(
aku sayang hampa. all moments aku akan simpan dalam kotak hati aku. =)

p/S: JAH, BESAQ X GMBAQ AKU LETAK ? HAHA :)
COMEY2 X ROOMATE AKU ? HEE :)
TENGOK ORANG YANG TAIP NI LA, [SORY , PERASAN LEBIH ] =p

#eh zira! pukul berapa dah ni, tengok jam,2:05 AM dah, sok kuliah la.ok la, sampai sini saja, mata pon da ngntok, huuu. sok kuliah, bgon zira ! kunci alarm ! haha. nytez all. 
thanks pinjamkan mata hampa tok baca ceq punya celoteh di pagi hari. hee :) muah3 !, bye bye. 

*pasal KARBALA , akan ku cerita suatu hari nanti. dun wory ! * 











4 comments:

  1. Erm, nle dikire brape buln kite nk ade dekt situ, memang cdeyh woo :'( huhu.. sme mcm ceq lah. Btw, nice song dear:))

    ReplyDelete
  2. huhuhuhu. kan ? hm, pengarah cakap lagi 8 minggu. rase kejap sangat. :(

    ReplyDelete
  3. thanks sebab sudi tinggalkan link kat entry bloglist iylia :)

    ReplyDelete

hey , awak yang tengah baca tu.
awak comey la, hehe.
komen la siket ^__^ ngee ~