selamat datang ke teratak ziera :D kalau suka boleh follow, kalau tak suka boleh blah. peace, no war ~ ^_^

Friday, 25 May 2012

alhamdulillah :D interview done !

hye u alls :)berjumpa lagi, hehe. nk share sket je 4 this entry. Alhamdulillah, hari ni aku selesai interview at UITM SHAH ALAM td. aku enjoy that interview. coz, panel2 nye sporting, gelak2 . :D i looiikee. hehe. aku hrp sgt aku akn dpt this kos. amin, :)) kamu2 yg bace ni, jgn lupe doakn k. Allah sahaja yg mampu membalasnya , frOm KMP ade 4 org termasuk aku. antaranya, wawa,wani johari n lg sorg lupe la nmenye. hehe. sory awk ! :/


yeaahh,kami bakal2 cikgu kelak :) ade muka tak, ? kihkih



lastly, aku taw semuanya rezeki daripadaNYA . kalau ade rezki, insyaAllah dapat. kan ? ayh aku selalu pesan macam 2 :D

that's ll 4 tOday ~ assalamualaikum. byebye . muuaah siket ! hee. 


harap2 muke ni lulus interview tadi. heee :D




No comments:

Post a Comment

hey , awak yang tengah baca tu.
awak comey la, hehe.
komen la siket ^__^ ngee ~