selamat datang ke teratak ziera :D kalau suka boleh follow, kalau tak suka boleh blah. peace, no war ~ ^_^

Tuesday, 29 May 2012

ALHAMDULILLAH :D walaupun tak 4flat, hehe

selamat malam :D em, mlm ni nk taip sikit je. hehe. sbb tangan nih dh pent menaip , blas2 chat kwn2 yg tyer about result yg bru je kuar , hehe. btw, Alhamdulillah :))
wlaupun tak 4flat., ira still bersyukur. this my result for semester 2 :D


u see that ? ade satu je A-. huu. and that subjek yang ira tak sangka. huuu :( agak sedeh, bila tgok2, ekonomi yg down. x pernah dapat A- . selalu slack kat maths je. tapi kali ni kt ekonomi. tapi tak pe ! ira tetap bersyukur. :)) may b Allah tahu mana yang terbaik untuk kita kan :D yg ira happy :)) maths ira yg tak pernah dpt A , kali ni dapat A !! heeheh. selalu A-. alhamdulillah, ira happy sgt. hm, tapi kan, based on the result, ira tak dpt full result lagi. may b esok dpt result penuh. hope ape yang ira inginkan dapat , ngee ~ insyAllah. amin. ira dah wat yg terbaik untuk mak ayh ira. ok la, nak tido la. migrain datang balik., berdenyut denyut :( . have to go. sleep well guys ~ assalamualaikum :D

good night dears ;D





2 comments:

  1. Perh, hebat kau kak zie! Congrats btw darling.

    ReplyDelete
  2. thanks @cutchann :)) alhamdulillah . hah, kames jd x ? haha

    ReplyDelete

hey , awak yang tengah baca tu.
awak comey la, hehe.
komen la siket ^__^ ngee ~