selamat datang ke teratak ziera :D kalau suka boleh follow, kalau tak suka boleh blah. peace, no war ~ ^_^

Monday, 21 May 2012

cuak ! ade gaya ke ? :/

hye , i'm back:D leh tak nk gelar diri IRA ? hehe. #tetbe. 
ahh, lantak la, mmg kt umah pggil nme ni pon. hm, btw, nmpk x tjOk kt atas. CUAK ! pham ape mksod cuak ? menurut kmus dewn bahase dan pustaka, cuak adalah..... HAHA. ade ke mksod cuak dlm kmus 2. hehe. act, ira bru dpt tawaran interview for degree pendidikan. hm, siyezly cuak gle. pikir mcm2 da , nk prepre pe, pki bju pe, nk mcm2 lg la. huhu :/ 
and one more things, ad gaya ke nk jd tenaga pengajr cik kak oiii, HAHA :d insyaAllah, lau ade rezeki. doakn ira k :))
 nk tgok tak ira dpt brpe byk pilihn nye ? hehe 







alhamdulillah, dpt keempat2 pilihan . interview 2 kt UITM shah alm, :) tapikan, yg sedeh nye, agk terkilannye, first choice dpt pendidikn khas, org kate itu ajar budak2 yg tak berapa nk sehat. act, nk akaun as first choice. but, bila pk2  blik, okay la 2 .  ALHAMDULILLAH. kn ? best gak. :)) 
for your information, b4 dpt twrn ni, ade ujian MEDSI , jwb 300 soalan dlm mse stu jam. yg sedehnye, kwn2 yg amek ujian ngn ira tak dpt interview ni. dorg x berjaya. huu :( tapi takpe, teruskn usaha k :D chaiyok3 ! 


teman seperjuangan amek ujian MEDSI :)


hah, yg ujung skali tak pakai spek tu. ade gaya ke jd cikgu.? :D hehe. #tertanya2 . lau ikutkan mmg minat sgt. insyaAllah, hope lulus temuduga ni. amin :) 







k la, mau tdo. tata,papai,dadaa, byebye, 

       ~SALAM ~  #2:45 AM :D

2 comments:

  1. Best of lurk dear ! bt leklok tau.. bakal cikgu .. insyaAllah..amin :))

    ReplyDelete

hey , awak yang tengah baca tu.
awak comey la, hehe.
komen la siket ^__^ ngee ~