selamat datang ke teratak ziera :D kalau suka boleh follow, kalau tak suka boleh blah. peace, no war ~ ^_^

Wednesday, 23 May 2012

genap setahun aku mengenali engkau :D

hyehye, selamat malam semua :)
hari ni 23 mei kn ? yep !! kalau nk taw,sethun dh aku  mngenali kau.mule2 mmg aku rse ssh nk wt kputusan , sme ade nk trime kau atau tak. aku tak henti2 berdoa yg mne 1 plihn yg bgus tuk aku. aher sekali, aku memilih kau. ye kau ! kau yg akhernye sudh genap setahun aku kenal kau. tipu kalau aku ckp aku tak rndu kau, wlaupon sthun aku kenl, tp byk kengn pahit manis kte bersma. andai dpt ku undurkn msa, akn ku manfaatkn mse2 kite brsme. sgt mrindui kau:(
#jap2, asl tetbe jiwang memalam bute nih , hahha :D mesti tertye2 kan, spe yg aku kenl sthun nih , hehehe. 

siapa2 ? haha, 
ye ! dialah yg aku dah kenal setahun. KOLEJ MATRIKULASI PERLIS . Fyi,tarikh mula2 aku jejak kn kaki kt kolej ni 23mei2011. mse mule2 msuk, aku sorg , xde lgsong kwn yg dri sme skola. ble tyer yg len, mesti dorg ade kwn., time 2 aku sdeh sgt :( tp xpe, aku tnmkn azam, aku leh bwk dri kt tmpt org. mne sgke, xpernh t'pk dlm kple  ak yg aku dtg perlis. akhirnye, aku jejak gak kt bumi perlis ni :) aku masuk je pintu gerbang ni, aku nmpk stu ayat.
"DATANG DENGAN HARAPAN, PULANG DENGAN KEJAYAAN"
dari situ aku percaya aku boleh wat. ziera can do it  ! lau nk dceritakan, how my first day at here, mmg malu la kn. time pisah ngn mk ayh pling menyayat hati, sedih, pilu ~ sume ade. pelbgai pesanan yg dorg bg. aku smpan pesanan 2. aku berharap aku dpt bhagie kn mkayh aku dgn result yg gempak. ALHAMDULILLAH, for my first sem result, i do my best :) i get best result. (walaupun bukan 4 rata ) hehe . and 4 sem 2 lak, 29mei ni result akn keluar. aku hope, i will get 4 flat. insyAllah. pray 4 me silent reader's :DD , hm, okay la. that's all 4 today . semoga kita berjumpa lagi. sarangheyO :)


yeahh, i hope that budak will prove to parents that she can do it  ! :D
k la, mownink. assalamualaikum :))

No comments:

Post a Comment

hey , awak yang tengah baca tu.
awak comey la, hehe.
komen la siket ^__^ ngee ~