selamat datang ke teratak ziera :D kalau suka boleh follow, kalau tak suka boleh blah. peace, no war ~ ^_^

Saturday, 12 May 2012

semangat nak berblogging datang balik :)

hye hye hye :) 
dah jawab salam kat atas kan, ngee. huh ! penat bersihkan sawang2 yang ada ni. byk betol spider yg aku jumpe. ni la akibat da berbulan tak hupdate. HAHA . bkn xnak hupdate , just blog ni have problem. sume entry2 yg zira wat dulu2 kala hilang. sedeh gile kot. huu :( 
but, zira byk ngadu kt sorg mmbe  ni. sape ek? 






ALIFF HAIKAL la, hehe. kenal kan, budak hot ni :) kan3 ?(sory wey, aku cilok pic kau satu,hihi ) 
 kat dy la zira byk ngadu pasal masalah problem ni. thanks a lot wey ! =D
jasamu akan ku kenang . hehe. agk sedey sbb tak dpt join segmen alip yg first  entry 2. nak cuba nasib gak, mana taw dpt hadia kn, kihkih =)

hah, berbalik pda tajuk, bila blog da okay, nothing problem , mestilah semangat nk berceloteh balik, tak sabar tak sabar ! byk dah yg tertinggal . huu. sokeyh ! next entry akan ku membebel lagi. k la, assalamualaikum. selamat pagi :) HEHE

#thanks 4 reading :) at 3:45 am ~

4 comments:

  1. see u in court ! Hahaaa

    zieraa . Chill la , aku mmg suka demgar msalah org , aku tolong apa aku termampu . Nak nangis ni kau buat entry ada aku . Haha

    ReplyDelete
  2. @alif haikal , hahah. byk la kau , btw,, thanks again :D

    ReplyDelete
  3. @coretan antara kita : ae ehem2, HAHA. sakit tekak ke ? nnti aku beli ubat ye :D

    ReplyDelete

hey , awak yang tengah baca tu.
awak comey la, hehe.
komen la siket ^__^ ngee ~