selamat datang ke teratak ziera :D kalau suka boleh follow, kalau tak suka boleh blah. peace, no war ~ ^_^

Friday, 1 June 2012

MEET CUT AINUL,SHARK,AZWA :DD








hye, pastikan jawab salam dulu taw ! ngee :D


seriously makhluk2 dlm pic ni lawa+cute+terlebih make up ! haha. ktorg tak make up lebih pon k. :) (KLIK UNTUK LEBIH JELAS)





with shark and cut ainul :D

kami tha apam's girls, haha

shark,azwa,cut :))


suddenly meet budak kecik nih ! ROSS FAZIRA :D


meet  QILA JEMAN toO :P

aku sayang kamu <3

saya suka senyuman cut. IKHLAS :) hehe

sayang kamu <3


yummy ~




dah habis tengok dah ? heehehe. yup ! there are my awesome friends :) ktorg dah stahun lebih tak jumpe kot. rindu rindu rindu ! ktorg tgOk wayang aku ada,kau ada ? haha. lawak la cite tuh. tapi best gak la. :D act, ktorg ade 6 org , tp 2 org x dpt dtg . 1)shark 2)cut 3)zira 4)umi 5)azwa 6)mira . tapi,umi keje, n mira x dpt dtg. huuu. if cukup enam2 mesti best kan ? huhuuu. lastly, aku sayang, rindu korang semua. :) muuaahhh3 . thanks 4 reading guys. have a nice day , dadaaa. salam. 

4 comments:

  1. bestnyaa jalan2 ~~ weeee :))

    ReplyDelete
  2. Heheee.. Hope dapat jumpe lagi yee XD

    ReplyDelete
  3. @eiqa hehehe, best jmpe geng skola dulu :)rndu yg amat sgt ~

    ReplyDelete

hey , awak yang tengah baca tu.
awak comey la, hehe.
komen la siket ^__^ ngee ~