selamat datang ke teratak ziera :D kalau suka boleh follow, kalau tak suka boleh blah. peace, no war ~ ^_^

Friday, 15 June 2012

PAGI JUMAAT YANG AGAK MENGECEWAKAN :(

Waalaikumsalam. okay , kali ni ira yg jawab kn salam , huu. pagi2 ni lagi ira da bgon but jap lagi nak sambung tidur. hehe. anyway, hari ni kan hari jumaat. penghulu segala hari. and i hope the day will become more cheer, tapi kan.......
pagi2 lagi something bad hppen, :( pkul 7 tadi kaca jatuh n pecah, pas 2 kol 8 tadi balik dari hantar adik, motor pulak x leh start. ingatkan balik dari hantar adik 2 nak singgah satu tadika ni, nak tanya ada kosong tempat ngajar tak. sedih nya !!! waaaarrrgghh , is it my whole day will become sad ??? like this...
.
.
.
.
.




oh no !!! tidak3 ,huuuu,



may be Allah nak blas dosa2 kecik yg ira dah pernah wat kot. huuuu. takpe2, ira terima dengan redha :D setiap yg berlaku ada hikmahnya , InsyaAllah :) ira harap, hari jumat ni akan jadi indah lepas smbung tidor.hahaha 
like this...
.
.
.
.
.
.
.
.
.



comelnye ~ ngee :D

ok lah, mata ngantuk, hehe. wanna to sleep again. dadaaa. tata , salam :)

2 comments:

  1. heyy darl ! bersabarlah atas ape yg terjadi..ade hikmah di sebalik kejadian..insya ALLAH

    ReplyDelete
  2. thanks yunk, huuu :) insyaAllah

    ReplyDelete

hey , awak yang tengah baca tu.
awak comey la, hehe.
komen la siket ^__^ ngee ~