selamat datang ke teratak ziera :D kalau suka boleh follow, kalau tak suka boleh blah. peace, no war ~ ^_^

Friday, 27 July 2012

apabila twitter buat hal



hye awak awak semua :) selamat berpuasa untuk hari ke tujuh , hehe. jgn lupa baca niat taw !  :D em, online twitter x malam ni ? HAHA.mesti korg online x leh nak bukak kan. hehe. same goes 2 me loe ~ hmm, act tak taw sebab apa jd camtu . ade yg ckp sebb dak2 yg dpt plkn kecoh, 2 jadi jame. haha. relevan x relevan ? ^^
tgok situasi kat bawah ni 
.
.
.
.



see ? HAHA. apabila twitter buat hal, maka ramai kembali ke dunia asal iaitu FACEBOOK ! kan ? hehe. x dpt la dorg nk luah2 perasaan kat twitter mcm selalu. kita tengok smpai ble twitter wat hal :D 


#pesanan untuk burung(twitter): sila lah cepat baik . kami nak online kamu . hoho xD. k lah, bye bye. tido2, esok x bgon sahur lak kunk. huhu. salam ~ ;D

No comments:

Post a Comment

hey , awak yang tengah baca tu.
awak comey la, hehe.
komen la siket ^__^ ngee ~