selamat datang ke teratak ziera :D kalau suka boleh follow, kalau tak suka boleh blah. peace, no war ~ ^_^

Tuesday, 10 July 2012

BENGKEL KRAFTANGAN WITH MOM =)

 
Hallo3 silent reader :) lame dh kot tak update. huuu. rindu x ? mestila rindu kan. ngeee ;) nak kata busy tu tak ada lah, entah laa. haha. takpe2, kali ni ira nak cerita pasal hari sabtu lepas kan, ira ikut mak ira pergi satu function ni. kat Amway HQ. then, mak daftar kan ira masuk bengkel kraftangan, hehe. mula mula tu macam taknak. sebab macam tak best ja. last2, masuk gak. best kot ! ira belajar buat bakul/tempat isi pensil. cantik. tak sangka pandai gak menganyam nih. hehe :) nak tengok tak ? 




eh, yang empat kat atas ni bukan ira yang buat. hehe. orang tu yang buat . :)



cikgu yang mengajar 


with my mom :)

hasil tangan ira  :D cntik kan ? hehe

hasil adik kecik ku :)

sambung buat kat rumah, ngee ~


akhir kata, mintak diri dulu eh. nk tulis next entry la. hehe. btw, memang best masuk kelas tu. dapat belajar buat kraftangan yang simple tu. enjoy ! :D selamat malam semua. daaa . salam.


No comments:

Post a Comment

hey , awak yang tengah baca tu.
awak comey la, hehe.
komen la siket ^__^ ngee ~