selamat datang ke teratak ziera :D kalau suka boleh follow, kalau tak suka boleh blah. peace, no war ~ ^_^

Wednesday, 18 July 2012

KERETA BAPAKU HILANGGG !!!


Kereta ayah aku hilang !!! em, mcm ni, tdi aku g jusco bukit tinggi. shopping raya :) #semangat bebeno nk rye nye hah# HAHA :D
setelah penat berjalan seharian, kami pon nak balik.sorang kaki nak tercabot,sorang pinggng nak patah, macam2 hal. dgn harapan nk blik awal leh rehat. sekali tu, time dah smpai carpark. cri punyercari. TAK ADA!! HUH, penat gile cari. huuu. semua dah risau. yela, dlm kereta 2 ada mcm2, jgn lah hilang. hmm, dah 2. cari2, turun naik jusco blik. x jmpe gk. huu. muka  semua dah tak rupa muka dah. haha. habis 2 rupa ape ? ntah ! hakhak. ayah aku dah mula bising, sebab sorg pon ank2 dy tak apal tiang nombor letak kereta 2. memang salah ktorg gak. hmm, sabo je la kena bebel. last2 , ayah aku g tyer counter servis. then, dy tolong carikan./ alhmdulillah, jumpa !! :D act, kat tingkat 3. huh ! gle ahhh. haha. tp siyezly, pengalaman paling x leh lupa n dijadikan pengajaran. lain kali  jgn lupa amek no kat tiang 2. arasso ? haha. then, kami pon balik dgn selamat :) 


#moral of the story ? mcm cerita dongeng lak. hehe

sila lah hafal no kat tiang parking kereta ayah korg :) supaya tak HILANG kereta nya. hahaha. salam. bye bye ^_^

No comments:

Post a Comment

hey , awak yang tengah baca tu.
awak comey la, hehe.
komen la siket ^__^ ngee ~