selamat datang ke teratak ziera :D kalau suka boleh follow, kalau tak suka boleh blah. peace, no war ~ ^_^

Sunday, 15 July 2012

~SNOW WALK ICTY~


Hallo2 awak awak yang ngah baca entry ni. ada ke ? HAHA :d takpa2, kalau tak ada takapa, kalau ada, HYE2, SELAMAT DATANG !! ngeee ~ :)
hmm, actually kan, harap je dok dekat ngan ict nih. tapi tak pernah pon masuk snow walk ni. teringin 2 memang teringin. haha. tapi entah lah. okay lah, nak dijadikan cerita. macam mana leh  sampai sana? hehehe. malam 12 hb tu kan, ex roomate ira yang kat matrik perlis 2 dtg. jauh dy dtg, dri kedah sana. huuuu. dy datang nak jalan2. so, ira la kena jadi pemandu pelancong nya ! HAHA :D Okay, malam tu pukul 10.30 pm kitorng pon g la ict. mak ira yang hantar. then ktorg pon masuk la. seriously ! sgt best ~ try la g. best2. sejuk gilaa kot. huuu. mulut keluar asap. hoho. meh tgok gmbar2 nya. hehe. 



















tadaa~ banyak x gambar ? hahaha. act, byk lagi. huuuu. hmm, cm2 ktorg main. n ktorg la paling lama dalam snow walk 2. smpai jatuh hati kat someone. hahaha . okay, dah lari tajuk. :)) dadaaa~ thanks 4 reading guys, see u~ salam

No comments:

Post a Comment

hey , awak yang tengah baca tu.
awak comey la, hehe.
komen la siket ^__^ ngee ~