selamat datang ke teratak ziera :D kalau suka boleh follow, kalau tak suka boleh blah. peace, no war ~ ^_^

Sunday, 15 July 2012

UKM ! AKU DATANG BULAN 9 NI :)


Dengan lafaz bismillah ,ira nak start share something tok silent readers sekalian, hehe. banyak benda nak share ni. :D k2, satu2 k. taw tk sbar, taw. hahaha (perasan) ^^
hmm, reti bacakan tajuk entry kat atas 2. HAHA. Yew, UKM ......
Alhamdulillah, ira dapat tawaran kat UKM.dekat je ngan rumah . ngee ~ family teramat lah happy . huu. tp kan, macam nak jauh sket, skali dpt kat negeri asal. hoho. tak pe, bgus la 2 kan. ni, tgok kat bawah ni 

'
'
'
'
'
'

nampak tak ? huuu. kalau tak nampak. klik kat gambar 2 k. hmm, ira dapat kos pendidikan khas :) hppy tak happy ? mana satu ek. hehe. act, alhmdulillah, janji dapat jadi tenaga pengajar. selalu ingat ayat mak ayah, nenek,atuk. semua cakap , "kalau kita jadi cikgu, pahala kita akan berterusan." insyaAllah. selagi ilmu yg kita smpaikan 2 digunkan. kan ?  besar pahala 2. why tak happy pulak kn. ira dapat belajar benda baru . ngee ~ :D em, kalau ada masa ira nak share pasal pendidikna khas ni. nak wat research dulu. hehe. doakan kita k :) salam dari cikgu zira. hehehe :)) dadaaa. selamat malam.

No comments:

Post a Comment

hey , awak yang tengah baca tu.
awak comey la, hehe.
komen la siket ^__^ ngee ~