selamat datang ke teratak ziera :D kalau suka boleh follow, kalau tak suka boleh blah. peace, no war ~ ^_^

Wednesday, 8 August 2012

DATO' LEE CHONG WEI TETAP WIRA DIHATI RAKYAT MALAYSIA :)


hye hye silent readers :) jgn lupa jawab salam taw ! hehe. hmm, nak cerita pasal sukan Olympic yg tgah hangat , panas lagi hot sekarang nih. haha. padahal maksud sama je, :P act, aku penyokong DATO' LEE CHONG WEI ! :) Tak dinafikan semua orang kagum ngan beliau kan. huu. including me ! :) nak tanya nih, LCW handsome tak ? HAHA. KESITU PULAK :D anyway, dy comel la. hehe. 

see this ~

mata dia merah taw sebab nangis ,sayu bila tgok, nanges sekali  :'( 

sampai kena papah :(

betapa dy lemah and menangis teresak esak bila lin dan menewaskan DLCW. terus dy update kat twitter say sorry . no no no ! tak ada sorry buat mu. tak perlu say sorry. rakyat malaysia tak kisah tak dapat bawak emas, tetapi tetap WIRA EMAS di hati kmi :)
okay laa.salam ramadhan ke18 semua ,assalamualaikum <3

No comments:

Post a Comment

hey , awak yang tengah baca tu.
awak comey la, hehe.
komen la siket ^__^ ngee ~