selamat datang ke teratak ziera :D kalau suka boleh follow, kalau tak suka boleh blah. peace, no war ~ ^_^

Wednesday, 8 August 2012

MEDICAL CHECK UP FIRST TIME


Hye awak awak semua;)
before this ada entry pasal aku bakal jadi mahasiswi UKM kan ?hehe
tapi kan tapi kan kan,before nak masuk tu, banyak bebenor prosedurenye. adOoohaaii. huuu. kena bukak bnk islam la, medical check up la, isi borang2 la.huh ! memang terlalu banyakbenda nak dibuat nya. huuu. okay , back to tittle k. Act, tadi aku pergi settle kn medicalcheck up kat KLINIK KESIHATAN SEKSYEN 7. ramai gak laa orang .nama pon klinik kerajaan. haha. ^^ mcm2 kena wat, cek tekanan darah la, jantung la,test air kencing la, n X -RAY ~ okay, nampak tak apa yang di BOLD kan 2 ? huuu. first time woo wat x ray bagai ni. pengalaman mendewasakan kita. ngee ~ yang nak dijadikan cerita, time xray 2. kena bukak segala apa yang kita pakai. adoy ! malu woOk . huuu :/ nak wat cmne kan. wat je laa. nasib prempuan yg wat, hee. :)) selamat oden ^^  susah tak nak masuk U ? haha

maka, mak pon berkata :kena test air kencing la, X ray laa. mcm2. nasib mak tak masuk U.
aku : HAHA, (Hanya mampu gelak :D )

act, mak aku pandai. x tipu ! cuma dulu atuk aku tak kasi sebab tak leh jauh ngan mak aku.. so terpaksa la mak aku tak sambung belajar . sadis tak ? hehe 

k la, ngntok la awak. tidur dulu :) Mornight <3


anggap la aku secomel kucing nih, HAHA. #jgn muntah hijau taw. :p
tata titi tutu~ 

No comments:

Post a Comment

hey , awak yang tengah baca tu.
awak comey la, hehe.
komen la siket ^__^ ngee ~