selamat datang ke teratak ziera :D kalau suka boleh follow, kalau tak suka boleh blah. peace, no war ~ ^_^

Monday, 24 September 2012

ALHAMDULILLAH, GENAP 19 TAHUN :D


hye awak2 yg cantik kacak lagi bergaya :) bertemu kembali di segman ZIERA ANAK PAKCIK RAMLI :D ahakz! ^_^ okay, entry kali ni kann.. aku dah genap 19 tahun ketika tangan ini sedang menaip2 laju di keyboard. hehe. ALHAMDULILLAH, tepat jam 12 AM, 
22 SEPTEMBER2012, aku sudah meningkat dewasa :) eh, pada yang tak wish lagi tu, sila la wish sekarang ! hahaha. juz kidding ~ :P 


nak taw tak ? nak taw kan ? hehehe. pada 23september jam 8 malam till 12 aku kena jaga bmart. pada yg tak taw ape itu bmart, sila abaikan.haha. #malaz nak terangkan :P em, aku balik2 je, 2 orang kawan yang tersyang, tercinta, ter segala2 nya lah. hehe, diorang tunggu aku kat tempat tv and wish :) thanks a lot korang !syang korang <3<3 then, naik je atas, tengok2 ada dua bungkusan hadiah. heee. sape lagi yang bagi ? taw2 je laa. terharu kot ~ tak tipu, nak nanges je time tuh, tapi kena la tahan, segan nak nanges depan roomate. hee. :D #credit to ---> tekan sini :) dan sini =)
 mereka adalah kawan baik saya disini , 

  nak tengok tak dorang bagi ape ? heee, 

ni masih berbalut :) hehehe, yang coklat tu ROS bagi ,yang dalam bungkusan  tu AZANI bagi :D

tadaaaa~ ni hadiah yang dalam bungkusan tuh :) i looiiikeee. thanks awak ! <3

letak gambar sudaa~ hehe. comeyl tak orang dlm gambar tu ? hehe/. taw dah, terima kasih :D hakhak ^^


sekian terima kasih, jumpa last entry for today k :) hehe. lepas ni semua gambar taw ! penat dah nak taip, kihkihkih :D salam ~ 



2 comments:

hey , awak yang tengah baca tu.
awak comey la, hehe.
komen la siket ^__^ ngee ~