selamat datang ke teratak ziera :D kalau suka boleh follow, kalau tak suka boleh blah. peace, no war ~ ^_^

Monday, 24 September 2012

MIDVALLEY ♥♥


we are promoter, haha :)
HOLLA3, bertemu kembali kita :) hehe , nampak tak gambar kat atas ni ?okay, ni just permulaan ~ jangan risau lah, last entry nih, penat dah taip. kahkah, so bagi gambar je. #bajet orang ramai baca je. huuu 
lantak laa, haha. hm,, entry ni ada kesinambungan dengan entry b4 nih taw. :D so, jemput la baca entry sebelum nya okay. 

23september2012, kitorng g jenjalan kat midvalley. best gila kot. hahaha :D enjoy habiss laa kan, disamping itu duit pon mencurah2 keluar laju je, macam air paip keluar. hakhak. nama pon jalan kan. hm, banyak gila ktorg snap gambar. hobi aku tuh ! :D hehe. meh laa kita check it out pics yang ada, baru taw ktorg wat ape kat mid nih, hehe. bagi aku, jalan2 nih ibarat sambut my birthday la. haha. perasaann~ :P 


before nak g :) 

with my roomate AZANI :)

with ROS :) 

Add caption


i love KIM KHYUN JOONG <3

okay, fine kalah :( hahaha






like this picture :D





with skirt <3

bye bye, assalamualaikum ^_^







2 comments:

  1. hai kak...kalah main boling ke? Bhahahahahah :)

    ReplyDelete
  2. aah, huuu. saya kalah la :( sedeh ~

    ReplyDelete

hey , awak yang tengah baca tu.
awak comey la, hehe.
komen la siket ^__^ ngee ~