selamat datang ke teratak ziera :D kalau suka boleh follow, kalau tak suka boleh blah. peace, no war ~ ^_^

Monday, 10 September 2012

MY FIRST DAY LECTURE =)


hye awak2 yg comel2 handsome2 belaka tuh :) hehe. jangan perasan lebih2 k , perasan sikit2 takpe. ngee ~ :p 
see the entry tittle ? huuu. actually , nak cerita laa kan serba sedikit hari pertama kuliah aku as a degree student. okay, aku bangun dalam pukul 7 macam tuh la. awal tak ? HAHA. takde la awal sgt , ada lagi yang awal. kenapa aku kena bangun awal ? sebab kan, kelas mula pukul 8 , huuu. then kena amek bas lagi. almaklumlaa, fakulti jauh ngan kolej . nak wat guane , ikut saja laah ~ hehe. 

sampai2 je bas, mak aii, penuh kot ! biasa lah, hari first kaan, ramai laa. hehe. okay, aku kena berdiri dalam bas 2 , apa boleh buat ~ HAHA. then  dalam 7.45 pagi aku pon sampai la DEWAN BUDIMAN a.k.a kuliah first aku kat situ :) perasaan ??? fuhh ! excited kot ! :D #nmpak tak muka excitednye. hehe. 

tetapii kan~ kitorng tunggu punya tunggu. sampai pukul 9 pgi baru lecturer sampai kot. bayangkan lah satu jam kitorg tggu. sabo je lerr ~  ish3 ! huhuuu. nama diberi, DR.ZAMRI. beliau tuh ajar profesion perguruan. nak dikatakan la kan, first2 dy masuk dah marah2 sebab dak laki g lepak kat luar kuliah. boleh pulak dia kata dia lupa ada kelas tadi, sambil makan2 baru teringat. HAHAHAHA. sengal tak sengal ? errr ~ :/ 

maka bermulalah, sesi pertama kitorang , boleh laa. dy tuh macam lawak2,tegas, semua lah ! huhuuu. takpe2, baru mula kan. :)) tapi dah ada assigment !!!! uhuhuhuuu. terima dengan seadanya , hehe. 

then habis kelas tuh, kitorang ada sesi fotografi :)  perasaan ? mcm happy , mcm bese2 je. sebab ape ek ? sebab mcm  takde kwn lagi kot. ad 2 mmg la ada. tapi kwnnye senyp. dak klte , huuu. jadi, aku yang bising2,gila2 ni pon menjadi senyap , hmmmm. 

so, aku taktahu la lepas2 nih, jadi mcm mne. hope hari2 ku mkin ceria la hendaknya. amin :)

okay lah, nak p basuh telekong laa, tadi dah puas tido. haha. bye bye :) syg kamu ! muah3 ., #takpe kalau tak syg pon, ada aku kesah ? :D dadaa ~ assalamualaikum wbt. ;)

No comments:

Post a Comment

hey , awak yang tengah baca tu.
awak comey la, hehe.
komen la siket ^__^ ngee ~