selamat datang ke teratak ziera :D kalau suka boleh follow, kalau tak suka boleh blah. peace, no war ~ ^_^

Thursday, 4 October 2012

BANYAK BENDA DIA SAMA DENGAN AWAK :(


Anyeo ! :D selamat petang semua. dh jawab salam kan ? kalau belum, silalah jawab dulu k :) heee. em, act time aku tengah menaip2 nih kan,hati aku sayu je.huuu. sebab entry ini pasal SI DIA yg pernah ada tempat dalam hati ini , aceehh ! ayt x leh bla, huu. tapii ,, itulah hakikatnya. 

apa yang nak diceritakan , sape dia nih ? sapa awak nih ? huu. kompius takk ? HAHA. nak taw tak, nak kan? *BAJET JE* 

Hmm, dia adalah classmate aku, yang awak tuh yg pernah ada tempat dalam hati ini. Seriously, first time dengar suara dak laki nih, terkejut sgt ! 0_O sebab suara dia same ngn awak. :'( sekali imbas, muka pon lebih kurang , cuma awak kurus lagi, dia tembam sikit. ahakz ! kebetulan, dia nih orang pantai timur jugakk. huuu. adooohhaiii, kenapa mesti banyak persamaan antara dia dan awk ? sedehh bila ingat balik :'( hmm, harap sangat dapat lupakan awak. biarlaahh segalanya tinggal kenangan. Bak kata saleem kan, HAHA. OKAY TETBE JE ! ^_^

em, so far ni je kot yang aku nak ceritakan. sedih kan bila kita teringat balik someone yg pernah jdi someone special dlm hidup nih. huuuu . okay laahh, that's all ! :D 

#sepatah dua kata, SENYUMLAH SELAGI BOLEH SENYUM, WALAUPON DALAM HATI TIADA SIAPA TAHU. 

bye3 ! ASSALAMUALAIKUM :)) 

2 comments:

  1. dah lah sedih, tetambah dengan lagu sedih. huuu haru.

    ReplyDelete
  2. kan ? huuuuu. sabo je laahh. lagu memainkan peranan penting kot !

    ReplyDelete

hey , awak yang tengah baca tu.
awak comey la, hehe.
komen la siket ^__^ ngee ~