selamat datang ke teratak ziera :D kalau suka boleh follow, kalau tak suka boleh blah. peace, no war ~ ^_^

Wednesday, 7 November 2012

29 NOVEMBER 2012 ---> 2 DISEMBER 2012


Haahaahaacccccchhhhuuuummm 3x !!! *BERSIN*
hmm, hye awak2 sekaliann :D maaplaahh belum pape dah bersin2 bagai. hehehee. bukan ape, memandangkan ketika waktu jam minit saat detik jari ini menari2 laju di keybord aku tak sehat. demam :'( sobsobsob. bukan setakat demam+sakit tekak+suara dah mcm rock and roll+sakit kepala+selsema+batuk = package seminggu percutian punyer. kah3. ape yg aku mengarut ni ? --' abaiikann. HAHA. oh tambah pulak blog nih dh lama tak BERPENGHUNI,memang berhabuk2,berdebu2 laa kan. >,< 

hmm, actually nak cerita ape kena mengena ngn tarikh 
29NOV2012-->2DIS2012 ??
takde pape pon senanyaa. hee. just minggu tuh merupakan minggu ALONE aku. huuu. agak sedih laa jugak. kenapa aku alone nih ? hmm, sebab kawan aku yg selalu g kelas same2, balik sama2 tak ada :'( dia jadi sukarelawan SUKIPT. sobsob. jadinya aku pon sensorang la.huhuu. and ape2 presentation pon aku byk ngn dy. mmg semuanya aku wat sensorang. sedih tak ? hahaha. act, tak laa sedih mana pon, sikit je laa. heee. still hidup lagi walaupon sorg2. :D apeapepon, aku still leh wat walaupon sorang2 , ngee ~ tapi kann, bila sampai minggu nih, dia lak sorang2. sebab aku lak jadi sukarelawan SUKIPT tuh ^_^ Allah Maha Adil kan ? heee. tapi tak tipu laa, dah nak dekat minggu ke 14 nih mmg macam2 laa kena cri bahan untuk presentation laa, folio laa bla bla bla... ?? hmm, kata student. kih3. em, k lahh. sampai sini je kot :D bukan nya ade org nk bce pon. hoho. bye3, selamat malam . 

#doakan kita sehat taw ! :D
assalamualaikum ~ 

ikhlas dari T.O.P dan Z.I.R.A ^_^

No comments:

Post a Comment

hey , awak yang tengah baca tu.
awak comey la, hehe.
komen la siket ^__^ ngee ~