selamat datang ke teratak ziera :D kalau suka boleh follow, kalau tak suka boleh blah. peace, no war ~ ^_^

Sunday, 2 December 2012

ISTANBUL AKU DATANG !!! ^_^



Hye aweks2 cun , lelaki2 kacak !!! :D  bertemu kembali kita ~ hehehe. hm, mesti sekarang semua orang nga tgok bola MALAYSIA vs INDON kan ?? tapi aku dok busy menaip entry. kah3. A.A.K ?? hohohoo. Anyway, GO GO HARIMAU MALAYA !! <3 malaysia pasti menang !! heee. okay back to topic ! 
hmm, ISTANBUL AKU DATANG  !!!!!  hahaha. tetbe jew kau maria ~ ehh, apakah ?? maap laa merapu sikit. hewhewhew.  hmm, aku nak g istanbul wooii. percaya jgn tak percaya . kih3. manyak dah duit kau nak g sana ziera ??? hahahaha. act, mmg x cukup la kan nk g ke sana. dalam mimpi pon belum tentu. huuu. but, InsyaAllah, one day soon ~ :D 

okay2, mesti korang dah taw kan cerita ape nih ? ala , lakonan LISA ngan TOMOK tuh. or mesti ade yg korang dh tgok kat wayang pon. kan kan kan ?? hmm, tak macam aku . baru je dpt tgok semalam, ade mmbe dh download. aku ape lagi cepat2 lah rembat.hahaha.sedih kan sebab baru dapat tengok. sobsobsob T.T biasalahh, ajak mmbe tgok kat cinema, jgn harap ! dorg kate bosan tgok cite melayu. kemoonn lhh, best kott !! hahaha <3<3 mula2, si azad ngan diyan nih sangat lah romantik. nak tengok ?? sweet kot ! 


time nih, tomok ngah pujuk lisa uollsss. how sweet nya !! <3

nak  disambung cerita, best gila vaaavii cerita ini tahu ???hahaha, rugi spe tak tgok wooii. hohoo. *mohon tengok* ^_^ hmm, ape yg bestnya nih. ?? um,  bagi aku best, romantik, jahat, semuanya lahh !! hahahaha. dlm cerita nih, LISA sangat lah comel, gila2 comel tahap vaviii la baqhang. #OVER# and her boyfriend is TOMOK SHAH INDRAWAN. emm, lisa (DIYAN) tersangatlah sayang si tomok nih a.k.a AZAD ( in movie)  azad nih study medic kat istanbul selama 6 tahun, but lisa nih nak sgt kahwin ngn si azad nih. jadinya dia pon wt la pelbagai planning untuk menjadikan azad propose dia kahwin. but macam2 halangan timbul. kesian lisa. apa halangan2nya ?? hmm, tgok lah sendiri okay ! hahaha :p 

dalam cerita ni gak, timbul watak BETO KUSYAIRY . kenal tak ?? ala,,,,, dia ni lahhhh..


handsome kan ? hehehe. *i'm falling in love with him * ;)

kenapa aku jatuh cinta ngan dia nihh ?? coz dia nih pon sangat lah romantik lahh. nampak keSWEETan dia kat lisa. Act, ade lahh something happens to lisa. and dia kesian kat lisa. ade satu part lisa gaduh ngn someone nih sampai aiskrim tercacak kat atas rambut lisa. hahaha. (lawak kot) :D dahsaattt3 ~ and time tu gak aku jatuh cinta kat beto nih. nak taw dia wt ape ?. hmmmmmm.............

*print screen sendiri taw* hahaha 


ohmaigod,omaigod,omaigod !!!!! this scene are totally menyentuh hati dan perasaan aku. huh !! kalau aku dpt pkwe mcm nih, sgt lah beruntung ziraa oiii. hahaha. *amoiii, gatai nohh* ngee~ kerrllaasss kauu mariaa ! 
dia syampoo kat rambut lisa time tuh, errr~ time tuh lisa sangat kecewa. hmmm, :|  dia sedaya upaya lahh tolong lisa. how proud to have that guys like him ! <3 <3

and finally.......... korang tgok lahh sendiri k :) mesti pening kan aku cite sikit2. kih3 :P kira aku dh bagi hint laa betapa best nya cerita ini. hewhewhew :)) WAJIB tengok tw !! okay lahh, itu jee nk bgtaw. lastly !! 

LOVE BETO KUSYAIRY !!! <3<3 

okay, aku yang belakang itu. kih3  (mohon abaikan kegedikan aku okay ? ) hahahaha
 okay lahh, bye bye. sebelum aku sendiri yang munth hijau baca entry gedikksss aku nih. hahaha :D kbaiii,. assalamualaikum ! jumpa lagi ~ 



1 comment:

hey , awak yang tengah baca tu.
awak comey la, hehe.
komen la siket ^__^ ngee ~