selamat datang ke teratak ziera :D kalau suka boleh follow, kalau tak suka boleh blah. peace, no war ~ ^_^

Tuesday, 29 January 2013

MERAJUK DENGAN MAK :'(


hai korang! hari ni hari isnin, hari ni gak hari cuti umum. but.... my day got worst :( anyway, aku merajuk ngn mak aku . huhuuu. macam budak2 kan merajuk2 nih, mogok makan. umur dh 20 x sedauu diri :| sepanjang hari aku x cakap ngn mak aku langsung. mak aku pon x nak ckp ngn aku. errr ~ rasa weird gile kot ! sebab everyday aku ngn mak aku mcm org gila. HAHA. ktorg borak2 lahh, buat kerja sama2 lah. memang okay lah senang cite. but tadi, hmmmm. tah laa. aku still sensitive kot. ade lahh kisahnya. sorry x dpt cite. alaaa, bukan korg nak taw pon kan. hehe :p anyway, malam aku dh okay ngn mak aku ! ngeee :D dh mcm selalu. borak2, gelak2, suka suka ! mmg aku nangis lah siang tadi kn. lama lak aku rasa aku tak nangis. sekali nangis, terhenjut2 bahu. kahkah. walau apepon, aku happy sgt sbb dh okay ngn mak aku :) :) Alhamdulillah. mak aku siap ajuk lagi cara aku merajuk. malu taw. hoho

Akhir kata ....

I LOVE U MOM !!!!!! <3 <3 <3

 
bye bye ! assalamualaikum :D esok nk g wt ic baru ! hahaha. kbaii, x de kaitan pongg -___-

No comments:

Post a Comment

hey , awak yang tengah baca tu.
awak comey la, hehe.
komen la siket ^__^ ngee ~