selamat datang ke teratak ziera :D kalau suka boleh follow, kalau tak suka boleh blah. peace, no war ~ ^_^

Saturday, 2 February 2013

AWKWARD :|


Awkward ? 

hmm, pernah rasa awkward tak dalam some situation ? :/ 
 banyak benda2 janggal yang berlaku disekeliling aku. pelik gak. dalam seminggu boleh banyak perkara yg janggallah bagi aku. bila rasa janggal, hati tu rasa len macam je kan ? pernah rasa tak ? ahahhaha. ahah !  there are my awkward situations :-

1) when 5 guys and 1 lady sit in one table. 
hah ? aku lah sorg pompuan tuh. boleh byangkan tak ? umur dorang dah la baya2 aku. 20 tahun keatas lahh O_o malu ya amatt lahh aku nih. aku diam je. jadi pemalu sikit. kah3 sape dorang nih ? act , sorang daripada laki nih, anak kawan mak aku. then dy g bawak kwn2 dy yg lagi 4 org. mak aku tunjukkn bisnes tu kt dorang. maka, aku pon ade lah sekali. time tu, hanya Allah saja yang taw perasaan aku :|

2) when  one guy and I in the same lift. just us ! no one there ~ O:
ni berlaku time aku turun library. naik lh lif, and kebetulan de sorang mamat ni pon naik gk. masa tu pulak,aku sorang2 . emmm, ye laa. mana pernah jadi kat aku kan. so, rasa janggal lah. HAHA. tapi korg mesti pernah gak kn. xde rasa ppe ke wey ? hehehe

3) When lady and guy those not knowing each other together2
em paham kan ayat keling kat atas nih ? hehehe. opppsss ! maafkan saya :D emm, ye ! this situation pon berlaku kat aku. aku diam dia diam. lastly, aku yg ,ulakan. just two questions, two only ! and mamat tu pon jawab ape yg aku tyer. and then continue senyap :/ 

huh ! for me, there are some situation make me feel awkward. k lah, need to sleep. dadaa ~ Assalamualaikum :D

  
hope there are no awkward feeling again :/  ~ hehe 


No comments:

Post a Comment

hey , awak yang tengah baca tu.
awak comey la, hehe.
komen la siket ^__^ ngee ~