selamat datang ke teratak ziera :D kalau suka boleh follow, kalau tak suka boleh blah. peace, no war ~ ^_^

Wednesday, 13 March 2013

PEKAN TEATER UKM 2013 (PTU)


"Andai Ku Punya Masa" 
merupakan tajuk teater Kolej Aminuddin Baki. Nak diceritakan , act aku join this teater :') but as a props jew! hehe. yelaahh, sape lahh kita kan. acehh3 ! ^_^ nama untuk kelab teater ini adalah 
"Seni Teater Aminuddin Baki ( STAB)* Aminn !!! GERABBB ! 

seriously, secara jujurnya aku sangat2 sayang mereka2 yg dalam teater ini, tak kira lah pelakon, props, audio, semua lah ! dorang merupakan FAMILY aku kat sini ! aku ibarat macam ade abg2, kakak2,aku sayang sgt dorg. banyak masa aku habis with them :D berlatih smpai ke subuh, x tido. lepak2, cerita2, share2 story . hmm, semua tu pengalaman baru bg aku. and aku rasa happy sgt masuk teater nih. :) :) :) walaupun as prop , hewhewhew. kat sini lah aku kenal senior2, rapat ngn dorg bleh lah gelak2 sma2. hehe. ada abg miol, kak farah, kak tira, kak nafa,abg azrul, abg faiz,abg topek, abg bam, kak alyah, kak pqa, kak ina,kk bella, kak tim, abg daus, kak sue :'D  dorang sume baik baik ~ ^_^ tolong tak kira masa, korbankan masa dorng demi PTU :') tak lupa gak yg lain, MJ, Farah, Azman, Aznan, Qq, teha, :) uollss daeebakk ! hehe

and......nk taw x ? ktorg dpt no 2 !!!!!! Ya Allah, happy sgt tak terkata. dh jerit mcm org gila dh time diumumkan tu.  hanya Allah je yg taw,menitik air mata time tuh uollss. terharu sgt. bukan tu je , dpt byk pencalonan jugak. tak sangka sgt2 . Alhmdulillah :') 
  
k lah x mau cite panjang2 . hee. biarlah  gambar menceritakan segalanya ;D saksikan ~ 





ini lah keje2 aku . hehe. membuat segala props yg ingin digunakan :) i'm happy time buat2 ni ! heee





ni gambar2 pada malam kemenangan :') hanya Allah yang tahu . Alhamdulillah ~ :D :D



kemas2 bilik kebud, hehehe,

k lah , nk tdo dh. bye bye ! :D assalamualaikum ~




P/S : sayang korang ketat-ketat ! <3 Kaki Culture 2013 :D ;D 
"Hope our love last and never die" (HOLLAND) 

No comments:

Post a Comment

hey , awak yang tengah baca tu.
awak comey la, hehe.
komen la siket ^__^ ngee ~