selamat datang ke teratak ziera :D kalau suka boleh follow, kalau tak suka boleh blah. peace, no war ~ ^_^

Thursday, 28 March 2013

TRICK & ART MUSEUM , ICTY


hye hye   ! bertemu lagi kita. hewhew :D kali ni nak post gambar yg sgt byk ! hahaha . kalau xnak scroll down usha2 gambar i boleh mintak pangkah kotak yg tepi kanan sekali k ;) ngee ~ *ayat kasar*
 hm , kali ni i nk share pic g museum yg sgt fantastic baby ! hahaha. mohhtippp ? XD hmm, awesome, daebak, 3d, like real. semua lahh. mcm nk g lagi je. huhu. dh la murah . rm5 je sekepala. kali  ni i g ngn ros je . hanya kami berdua. hoho. sbb zani x dpt ikut :'( but next time sure dy pasti ikut ! hihihi. let me show the pics ! pasti uollss nk g gak nnti. hoho




























menarik tak ? hehehe. mcm betul kan. terkeluar2 gambar dy. hahahaha. maka, pergilah k. dekat je, murah lak. :D hoho. k lahh, next time pasti ade muka kawan sy lagi sorg ./ AZANI AZMAN yg HOT akan muncul .hkhk. kbaii. Assalam ~ 

No comments:

Post a Comment

hey , awak yang tengah baca tu.
awak comey la, hehe.
komen la siket ^__^ ngee ~