selamat datang ke teratak ziera :D kalau suka boleh follow, kalau tak suka boleh blah. peace, no war ~ ^_^

Wednesday, 10 April 2013

KEJAM :'(

i wanna share something that happen. i know this story at twitter . sgt2 kecoh about this budak yg tak sedar diri yg sgt kejam, yg sgt x ada hati perut. mesti ramai dh tw pasal kes nih. kes ni sebenarnya kes buli, and gangsterism. malas nak cerita panjang. and uollss tgok sendiri video nih. for those yg belum tgok . sedih, sayu, kesian aku tgk budak yg kena belasah dlm video tu :'( 


Ya Allah...
kejam kan budak2 ni ? 
dik, mak ayah hantar sekolah bukan nk jadi gengster ke, lan todak ke, buli org ke. mak ayah hantar suruh belajar. sampai berjaya.
 
apa nk jadi ngn budak2 sekarang nih. 
x pasal2 naik trending, famous satu malaya. 
syok la tuh  ? :O 
kemon lahh. sedar lah diri tuh dik oiii.

sedih aku tgok budak tuh. sakit tu kena hentam. 

#P/S : jadikan kes ini sebagai pengajaran. x dek pekdah pon lah buli org. 

night, assalamualaikum.

No comments:

Post a Comment

hey , awak yang tengah baca tu.
awak comey la, hehe.
komen la siket ^__^ ngee ~