selamat datang ke teratak ziera :D kalau suka boleh follow, kalau tak suka boleh blah. peace, no war ~ ^_^

Sunday, 23 June 2013

JEREBU EVERYWHERE @____@

sekitar KOLEJ AMINUDDIN BAKI,UKM.......

Hye !!  jawab salam dah ? :) 
Bagi yang belum jawab , jawab dulu okay ? ngee ~ 
emm sihat ? bagi yang tak sihat tu cepat2 makan ubat taw !
 jaga kesihatan. 
semua orang taw sekarang apa yang melanda Malaysia kan ? JEREBU oiiii !!!!! 
nampak kan gambar kat atas tu? huhualaa. asap2  putih tu bau asap >_<  
sekarang ni JEREBU kat mana2 ada kan. 
keluar je lah rumah, bilik, mana2 lah. mesti ada. 
emm same goes at here toO ~ sakit kepala kot, sakit hidung, 
semua sakit lah ! haha. 

anyway, jaga kesihatan baik2, minum air banyak, 
pakai topeng if kat luar, kurangkan aktiviti kat luar.
 taw taw taw ! kalau sakit cepat2 makan ubat. jangan degil ! hiks ~ *padahal aku pon degil gak* 
 okay lah, petang2 gini saje je nk update. Bosan. 
Nak study tak elok petang2. hoho *ALASAN* 
 kat sini ada sikit tips untuk masalah jerebu sekarang nih. 
Semoga membantu ~ hehe.


Dapatkan di BMART ! Keselamatan anda keutamaan kami :'D *promote*

tata ~ Assalamualaikum .... :') 

No comments:

Post a Comment

hey , awak yang tengah baca tu.
awak comey la, hehe.
komen la siket ^__^ ngee ~