selamat datang ke teratak ziera :D kalau suka boleh follow, kalau tak suka boleh blah. peace, no war ~ ^_^

Monday, 10 June 2013

PELBAGAI PERASAAN :'(


hye korang :) ade orang ke masuk blog nih ? haha. kbaii :p kalau ada orang. hye2 awok ! :D hehe. emmm actually, seriously really miss you my dearest baby ! :( lama gila aku tak update. aku tak dating ngn kau kan blog. sorry taw :( aku banyak nk cerita tapi mcm malas nak taip, terukkan aku ? meninggalkan kau terlalu lama. sorry3 ! :') tah lahh, nak kata aku busy, emm boleh lah. assignment assignment dan assignment. tambah nk final exam dh nih. aku tak study banyak pon lagi. sediiihhh ~ ~ 

semalam. malam tadi. malam sabtu. kalau nak ikutkan aku happy lah sebab one of my classmate belanja makan malam, makan mahal tu. western food uolls. huhu/. tapi tah lah, aku okay je malam tu. happy, gelak2. then balik dri dinner tu ktorg singgah lah stadium UKM sbb classmate ajak tgok UKM lawan Politeknik Kota Bahru. then aku pergi. balik jalan kaki. dari stadium ke Amin. jauh boh. dua orang lak tuh. gelap tak yah ckp lah :/ takut :( aku sepanjang jalan senyap je. mcm ada something. tapi aku ada lah baca2 dlm hati nih. huhu. alhamdulillah akhirnya aku sampai bilik. solat isya' and then lahar2 kat TL. ihiks ! 
then.....
 tetibe je aku sedih, macam fikir sesuatu, mcm ada yang menggangu fikiran, hati , perasaan. tah macam2 lah., tak taw lah. dengan automatiknya, bukan manual dh. nk tukar2 gear dulu. aku terus g kat zani. suruh dia peluk aku. and aku MENANGIS !!!! tersedu sedan :( serious cakap dah lama tak nangis macam tuh. huhu. nak dijadikan cerita lagi, ada someone yang baik, rapat, sahabat aku, dia nyanyikan lagu Sahabat. mak aii, makin mencurah2 air mata nih. mungkin terharu kot. terima kasih zani peluk aku, tepuk2 aku =) sayang kau roomate :* and terima kasih awak :) awak lah ! :p terasa tak terasa tak , hehe.  sayang awak jugee :* ngeee

aku pelik. aku pelik. aku tertanya tanya. kenapa dengan aku. 
aku amik keputusan , ambil air wudu' dan baca al- quran. Alhamdulillah. tenang gila lepas tu :) macam dah takde pape langsung. tenang. aman. lega. kosong. :') syukur. 
mungkin Allah, nak uji aku. aku dah terlalu banyak leka. aku terlalu gembira dua tiga hari lepas. mungkin dia suruh aku lebih mengingatiNya . Aku tersedar. :) 

oh okay lahh. good luck for those yg exam today okay :) wat leklok. aku punyer paper start jumaat. doakan k :D  assalamualaikum. semoga kita bersua kembali. InsyaAllah. Assalamualaikum korang =) 

2 comments:

  1. ihik3. ade name titew :3
    sayang awok jugaaaa :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. yelahh. awak kan tak boleh kalau xde disisi saya. #ehhh. hahaha. :p

      Delete

hey , awak yang tengah baca tu.
awak comey la, hehe.
komen la siket ^__^ ngee ~